Ascendis la RIUF
Ascendis la RIUF

Pe 6-7 octombrie, Elena Munteanu a fost la Sala Palatului, la Romanian International University Fair. Am rugat-o să ne raspunda la trei întrebări.

ASC: Ce le propunem tinerilor care vin în căutarea unei universități?
Elena: Cred că pentru cei mai mulți din tinerii participanți la RIUF întrebarea este de fapt către ce domeniu să se îndrepte. Alegerea facultății este una secundară. Din fericire există un număr ridicat de oferte disponibile. Alegerea a ceea ce vor studia este însă întrebarea cea mai dificilă. Și noi îi putem ajuta să obțină un răspuns decisiv. Aceasta este oferta noastră. O consiliere calificată în privința carierei care li se potrivește.

ASC: De ce HA?
Elena: Harrison Assessments este unul dintre cele mai eficiente “unelte” de evaluare la nivel mondial. Oferă informații direct implicate în alegerea acelui domeniu care leagă cel mai bine înclinațiile lor naturale, cunoștințele deja dobândite și pasiunile. Sistemul identifică cu acuratețe gradul de potrivire cu un număr de peste 650 de cariere. Pe scurt, Harrison Assessments combină aspirațiile, interesele, personalitatea cu meseria potrivită. Poate părea un lucru aproape miraculos, dar chestionarul de carieră e conceput pe baza unor cercetări și a unei experiențe de peste 20 de ani.

ASC: Ai un sfat pentru tinerii la început de drum?
Elena: Să aleagă cu grijă deoarece este una dintre cele mai importante decizii din viața lor. E o alegere despre ei, pentru care însă un sfat profesional din afară este util. Pentru cei care sunt hotărâți deja să pornească pe un anumit drum noi îi putem ajuta să înțeleagă de ce acel drum îi atrage, ceea ce conform 
specialiștilor le va spori considerabil șansele de reușită.