INAPOI LA ECHIPA
B
BEATRICE VANA
CONSULTANT

Beatrice s-a alaturat echipei Ascendis in 2017.
Cu o experienta de peste 16 ani in dezvoltarea organizatiilor si implinind cu succes roluri de management in companii renumite, din diverse domenii de activitate, Beatrice este sustinatoarea metodelor de invatare participative, ce au la baza motivatia intrinseca a cursantilor si gradul ridicat de interactivitate. 
In prezent, pregateste si sustine programe ce pornesc de la concepte si experiente despre management, comunicare eficace, persuasiune si influenta, inteligenta emotionala, managementul performantei, managementul conflictului, dezvoltarea imaginii personale, sedinte eficace, managementul timpului. 
Se considera un sustinator al bunastarii organizatiilor, motiv pentru care isi dedica o parte din timp acestui subiect, contribuind la schimbarea opticii spre intelegerea acestui concept in acceptiunea sa larga, pe care le sumarizeaza in sintagma: organizatia si angajatii, intr-un echilibru optim pentru performanta. 
Este sociolog ca profesie, absolventa a Universitatii Bucuresti, a parcurs studii post-universitare de Comunicare si Managementul Resurselor Umane si este certificata in Management (Open University) si Resurse Umane (CIPD). 
Timpul liber si-l ocupa cu activitati in familie, din care nu lipsesc drumetiile si cercetasia.